torsdag den 8. marts 2012

FIRE FOREDRAG I BIBLIOTEKSHUSET TIL FORÅRET !


I forbindelse med Ønskebiblioteket har et antal brugere ønsket sig ”flere foredrag”, og det vil vi nu opfylde i form af fire spændende arrangementer i løbet af foråret:

(Bemærk at det ene foredrag allerede har været afholdt!)Tirsdag d. 6. marts 2012 kl. 19-20.30
får vi besøg af sygeplejerske og lifecoach Jane Langbo.
Jane vil, meget apropos det her med ”at ønske”, fortælle om, hvordan man kan opnå de ting i livet, man ønsker sig – i stedet for bare at lade fortiden skygge for fremtiden. Med udgangspunkt i sin egen livshistorie, fortæller Jane om, hvad Gud og Pippi Langstrømpe har betydet for hendes liv.

Foredraget er gratis. Tilmelding på tlf.: 8232 1600

---------------------------------------------------------------------------------
Torsdag d. 22. marts kl. 19-21 gæster den kendte danske forfatter Jonas T. Bengtsson Rodosvej 4! Han debuterede i 2005 med ”Aminas breve” men er nok mest kendt for den super velskrevne, men ret så barske fortælling ”Submarino”, der udkom i 2007 og blev filmatiseret i 2010. Nu er han aktuel med bogen ”Et eventyr”, og det er denne, det ca. to timer lange foredrag hos os skal handle om.

Foredraget er gratis. Tilmelding på tlf.: 8232 1600
--------------------------------------------------------------------------------

Onsdag d. 28. marts kl. 17-19 skal det handle om hypnose. Hvad er hypnose, og hvad kan det bruges til? Er der en sammenhæng mellem vores tanker og liv? Alt dette, og meget mere, vil foredragsholder Charlotte Bang fortælle om. I løbet af de ca. to timer, foredraget varer, vil hun ligeledes guide os igennem en visualiseringsøvelse, som er styrkende for selvværdet, så alle tilhørere forhåbentlig kan gå herfra med en rigtig ægte ”feel-good-følelse”!

Foredraget er gratis.
 Tilmelding på tlf.: 8232 1600
---------------------------------------------------------------------------------
Tirsdag d. 17. april kl. 19-21 holder læge Charlotte Bech et spændende foredrag med titlen ”Hormoner i balance” for kvinder i alderen 35-60 år (og alle andre, der ellers måtte have lyst!). Hun forener her vestlig moderne lægevidenskab med østens årtusindegamle sundhedssystem ”ayurveda”. Hun øser ud af den gamle viden, som giver redskaber til, hvordan man bedst plejer sit ydre ved at styrke kroppens celler, væv og organsystemer gennem naturlige metoder - og sit indre gennem erkendelse, indsigt og meditation.

Foredraget koster 50 kr., som betales i døren.
Tilmelding på tlf.: 8232 1600

---------------------------------------------------------------------------------

                 Forfatter Jonas T. Bengtsson. Foto: Robin Skjoldborg


/ Stine

1 kommentar:

  1. Vi er kommet til at skrive forkert - Jonas T. Bengtsson gæster biblioteket torsdag d. 22. marts - ikke tirsdag, som vi først skrev. Det er nu rettet til her på bloggen!

    SvarSlet