fredag den 9. november 2012

VINDEREN AF ÅRETS DEBUTANTPRIS ER FUNDET!I forbindelse med den officielle åbning af årets Bogforum i Bella Center, blev det her til formiddag afsløret, at vinderen af dette års Debutantpris er romanen 'Den stjålne vej' af Anne-Cathrine Riebnitzsky. Tillykke!!! 


Det er helt og aldeles velfortjent... 

Undertegnede har selv siddet med i den jury, der skulle udpege vinderen, og alle i gruppen var meget enige om udfaldet!  

Personligt har jeg aldrig rigtig gidet læse bøger, hvor handlingen foregik i de Mellemøstlige lande, men forfatteren har virkelig fået åbnet min horisont på det punkt (og på en hel del flere!)

Romanen er utrolig velskrevet, lærerig, menneskelig og - på trods af en egentlig ret så gruopvækkende historie - flere steder også meget humoristisk. 

Læs mere om vinderen og om selve prisuddelingen på Politikens hjemmeside.  

Efter prisuddelingen gik jeg lidt rundt og lurede på de mange forlagsstande og kom som vanligt til at købe lidt for mange (tunge) bøger... Sheisse, hvor har de mange gode tilbud derude - ikke mindst, hvis man planlægger at kigge forbi søndag sidst på dagen, hvilket jeg desværre ikke selv får tid til i år. 

Kl. 12.30 var der samtale med en anden debutant på Lindhardt & Ringhofs stand; skuespilleren Johannes Lilleøre, der for få måneder siden udgav romanen 'Nowhere', som jeg personligt er ret begejstret for og allerede har læst hele to gange. Reserver bogen hos Københavns Biblioteker! - og se så i øvrigt at komme af sted til den messe, hvis ikke du allerede har været der... 

De nye omgivelser har klart hjulpet på pladsen. Og så er der langt flere - og virkelig meget pænere - toiletter end i Forum :-)


/ StineMotivationstalen


Vinderbogen 


Den glade vinder 


Præmien...


  
 Johannes Lilleøre


Udstilling med de gale norske strik-mestre


 Forever John (og Rasmus Klump???)Ingen kommentarer:

Send en kommentar