onsdag den 14. maj 2014

Velkommen til Ønskebedet!

Bibliotekshusets aktive og initiativrige planteklub kom i efteråret 2013 med et stort ønske til Ønskebiblioteket om at få lov til at forny det efterhånden noget triste bed lige ved indgangen til biblioteket på Rodosvej 4.

I december måned blev bedet tømt og klargjort til den efterfølgende forvandling, og torsdag d. 24. april var det endelig blevet tid til at sætte alle de nye planter i jorden, som fremover kan spire og gro til glæde for alle plante- og madglade borgere på Amager. Konceptet er nemlig ”spiselige planter” og er baseret på frivillige donationer fra klubbens medlemmer samt øvrige generøse personer. På selve dagen kørte et par af klubbens medlemmer ud til en genbrugsstation for at hente en god portion jord til formålet, og herefter gik de mange fremmødte i krig i regnvejret med at plante alt fra æbletræer til ramsløg og ribsbuske. Et hyggeligt arrangement med masser af planter, snacks og positive vibes! 


Familier på Amager er velkomne til at besøge og benytte bedet efter princippet om beskeden selvbetjening. Man er også velkommen til at donere flere spiselige planter til bedet. For nylig kom en låner f.eks. med to stikkelsbærbuske, og en anden med et æbletræ - tak for dem! Og en stor tak til de mange frivillige, der var med til at puste liv i ’Ønskebedet’!


/ Stine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar