tirsdag den 3. september 2013

SOMMERENS STORE SUS

Igen i år har rigtig mange børn været med i Sommerbogen. 131 for at være helt præcis, deraf fik 91 gennemført, dvs. læst og anmeldt 5 bøger. Hver af dem har kunnet vælge en bogpræmie, og hvem der havde lyst og tid var indbudt til den årlige fest. I år var det den 23. august, flaget var sat op og den røde løber rullet ud.
Traktementet var som vanlig kaffe og te til forældrene. Litervis af rød saftevand til børnene og ret store mængder af skærekage og popcorn


I år havde vi inviteret Mette Finderup til at komme og fortælle om sit forfatterskab.


Mette Finderup havde medbragt eksempler på det store, ret alsidige forfatterskab. Der er både spredning i genrer og aldersgrupper, fra den socialrealistiske Mille til fantasyuniverserne i Gemini-serien og Støvets land, fra de små i Lasse-Leif til unge/ voksne i Blink.


Mette læste lidt fra "Emmy - kære Kit, din kæreste lugter af fisketis", børnene stillede spørgsmål, og til slut fik alle, der ønskede det, et billede med autograf.

Efter oplæsningen var der lodtrækning om 2 billetter til "Antboy"-fimen. Alle fremmødte kunne også hjembringe et eksemplar af Mariella Harpelunde Jensens "Sjælenes krone".

Vi sluttede af med kagespisning og pocornsgufning. Nu håber vi, at der er mange, der vil være med igen til næste sommer.  Ingen kommentarer:

Send en kommentar