torsdag den 14. juni 2012

DET ALLERSTØRSTE ØNSKE ER NU OPFYLDT!

Siden Ønskebiblioteket åbnede for lidt over et halvt år tilbage, har det allerstørste ønske blandt husets brugere været en kaffe/kakao-automat. 


Vi har vendt og drejet mulighederne for at få en sådan installeret et utal af gange, men hver gang er vi nået frem til, at vi desværre ikke kunne finde pengene på kistebunden. På et tidspunkt fik vi så kontakt til et firma ved navn Frisk-Matic der gerne ville stå for at levere maskinen, vi skulle bare selv stå for installation af el og vand.


Derfor skrev vi en bøn til alle "Amarkanerne" i Amagerbladet i uge 11; om nogen ville være så elskværdige at hjælpe os med at sponsorere enten en del af beløbet, hele beløbet eller selve el- og vvs-arbejdet. 


Det svarede advokat Marianne Steiness prompte på! 


Hun har en nystartet advokatvirksomhed på Amagerbrogade 184 og valgte at donere hele beløbet til installation af el og vvs, så vi torsdag d. 31. maj 2012 kunne holde en lille, hyggelig åbningsceremoni for vores splinternye kaffeautomat. 


Her er et link til Mariannes firma: http://www.mls-law.dk/


...og billeder fra selve dagen!


Kom ned og prøv vores skønne automat - 6. kr. pr. kop! Vi har også fået salg af cookies (10 kr.) og chokolade (2 kr.), hvilket også har været et stort ønske til Ønskebiblioteket. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar