tirsdag den 4. oktober 2011

SLUT MED AMAR TAR ORDET FOR I ÅR

Igen i år løb kulturfestivalen Amar Tar Ordet af stabelen over det meste af Amager, og denne gang var temaet "Kunsten på gaden". Det lille rebelske formidlingsbureau STREETHEART var på forhånd blevet hyret af planlægningsgruppen bag festivalen til at arrangere en kunstskattejagt rundt omkring på Amager, hvor i alt 10 "poster" skulle findes med hjælp fra et rigtigt ægte skattekort.

For de 9-12-årige blev der desuden afholdt fotoworkshop med billedkunstner Mette Ussing i Børnekulturhus Amar de fire første dage i ugen.
Som optakt til festivalen var der - frem til d. 19. september - fotokonkurrence for folk i alle aldre. Lørdag d. 23. september var der fernisering med en stor del af de indsendte billeder, og både børn og voksne, unge og gamle mødte op til en festlig dag, mens dommere fra flere af øens lokalaviser gik rundt og bedømte de mange fede billeder. De fem bedste fotos blev præmieret med gavekort fra Njal Foto på Njalsgade og Photocare på Holmbladsgade.

Normalt afholdes festivalen i maj måned, men denne gang var den forsøgsvis blevet rykket til september; nærmere betegnet uge 38. Det er endnu usikkert, hvornår på året det bliver næste gang. 

Men én ting er sikkert: 

Vi vender totalt stærkt tilbage med AMAR TAR ORDET i 2012...


Her kan I se at udvalg af de 10 poster i skattejagten! 

Læs mere om festivalen og se de øvrige billeder på herIngen kommentarer:

Send en kommentar